SOLGT
Køb denne Larson 274 Cabrio og spar næsten 300.000 Kr.

Larson 274
Modelfoto - min båd har sort indfarvet skrog samt kaleche der dækker helt.

Larson 274 Cabrio - Volvo D4 Diesel
Årgang 2008 - Kun 649.000 Kr.

Dette er Danmarks billigste Larson 274 Cabrio, den sælges for kun 649.000 kr., bådens vejledende udsalgpris er 939.746 kr. plus ekstraudstyr, som denne båd har meget af. Hvis du finder en tilsvarende båd til en lavere pris, sætter jeg naturligvis prisen ned, jeg er dog overbevist om at dette er Danmarks billigste. Båden har kun sejlet ca. 45 timer IALT.

Larson 274 Cabrio er en 28 fods yderst velsejlende og stabil båd med mulighed for både familie og vandski, foruden det tilbyder den en perfekt brændstofsøkonomi, da den er udstyret med en Volvo Penta D4 Diesel motor med elektronisk gas og gear, Turbo, After Cooler, Aquamatic drive og ferskvandskøling. Larson har som standard ekstremt meget udstyr monteret i båden, og denne båd har en masse ekstraudstyr. Klik her for fabrikantens præsentation af denne båd.

Men denne båd er proppet med endnu mere ekstraudstyr. Både kahyt for og i midten, i den bagerste kahyt kan der sove 2 voksne eller 3 børn, og i den helt ny designede front cabin kan der sove 2-3 voksne. Ydermere har denne båd det helt nye Duo Delat Conic skrog - et meget specielt skrog der øger planningsfarten, et skrog der stabiliserer båden yderligere under hårdfør sø og ikke mindst et skrog der grundet disse faktorer, giver en forbedret og dermed ekstrem fornuftig brændstoføkonomi.

Båden ligger i Sønderjylland og du er velkommen til at se den. Kontakt mig blot på telefon eller e-mail.

Se detaljer om båden hos forhandleren der har solgt denne båd: Klik her Se detaljer fra fabrikken: Klik her

Thorben Jensen
Fjordvejen 39
6340 Kruså

Telefon 7734 2030
E-mail: info@thorben.dk